Repair shampoo: Een herstructurerende shampoo voor beschadigd haar. De shampoo reinigt het haar met volledig respect voor de haarvezel, voedt, repareert en versterkt het haar. Ook maakt deze shampoo je haar volumineus, kambaar en vitaal. Voor optimaal gebruik, aflsuiten met de repair deep treatment.
Gebruik: De shampoo over de vochtige hoofdhuid verdelen. Masseren terwijl het product op het haar aangebracht wordt. Vervolgens zorgvuldig uitspoelen en zonodig herhalen.
Tip: Wil je meer uit de shampoo halen? Laat de shampoo tijdens het wassen wat langer in trekken (2-3 minuten).

 
  Repair deep treatment: diep herstructurerende behandeling voor beschadigd haar. Het haarmasker heeft een reparerende, conditionerende en evenwicht herstellende werking en maakt het haar volumineus, gevoed en makkelijk kambaar.
Gebruik: Over het gewassen en handdoek droge haar verdelen. Kam het product goed door zodat het masker zich goed kan verdelen. Laat 2-3 minuten inwerken. Voor een intensiever gebruik laat het masker 10 minuten intrekken.
Tip: Wil je meer uit het product halen? Bedek het haar met een handdoek van vochtige, warme badstof voor de behandeling thuis.

Hydration shampoo: Hydraterende shampoo voor droog haar. Deze shampoo is geschikt voor haar dat van nature droger aanvoelt. De shampoo hydrateert, reinigt en herstelt het fysiologische evenwicht ervan.
Gebruik: De shampoo over de vochtige hoofdhuid verdelen. Masseren terwijl het product op het haar wordt aangebracht, vervolgens zorgvuldig uitspoelen en indien nodig de behandeling herhalen. Om het beste resultaat te bereiken in combinatie met de hydration conditioner gebruiken.
Tip: Combineer het met een lentive treatment wanneer de dehydratatie haar en hoofdhuid betreft.

 
  Hydration conditioner: Hydraterende conditioner voor droog haar. Deze conditioner is geschikt voor haar dat van nature droger aanvoelt. De conditioner heeft een diepgaande hydraterende en conditionerende werking en maakt het haar willig, glanzend en vitaal.
Gebruik: Over het gewassen handdoek droge haar verdelen. Kam het product goed door om beter te verdelen. Laat de conditioner 2-3 minuten inwerken. Voor een diep hydraterende werking laat het product 5 minuten intrekken. Vervolgens het haar zorgvuldig uitspoelen en in model brengen zoals u gewend bent.
Tip: Gebruik een warme, vochtige badstof handdoek om de hydraterende werking krachtiger te maken.

Color block shampoo: kleurstabiliserende shampoo. Reinigt het haar op een speciale manier, door het te hydrateren, de kleur te stabiliseren en te voorkomen dat de kleur op lange termijn aan intensiteit en glans verliest. Maakt het haar meegaand, glanzend en vitaal.
Gebruik: Over de bevochtigde hoofdhuid verdelen. Masseren terwijl het product op het haar wordt aangebracht, zorgvuldig uitspoelen en zonodig herhalen. Voor optimaal resultaat combineren met de color block (spray) conditioner.
Tip: 1-2 minuten laten inwerken om de stabiliteit van het oxidatiepigment te verhogen.

 
  Color block conditioner: stabiliserende kleurconditioner. Dankzij een unieke siliconen micro-emulsie, heeft het een evenwicht herstellende, conditionerende, anti-oxiderende en specifiek beschermende werking van de kleurpigmenten. Maakt het haar glanzend en vitaal en beschermt de kleur.
Gebruik: Over het gewassen, handdoek droge haar verdelen. Kam het haar om het prodcut beter te verdelen. 2-3 minuten in laten werken en zorgvuldig uitspoelen en het kapsel in model brengen.
Tip: Laat de eerste keren na het kleuren de conditioner wat langer intrekken, de haarschubben staan nog open waardoor het haar meer gaat glanzen en je langer plezier heb van de kleur.

Color block spray: kleurstabiliserende spray (leave in). De Spray heeft een stabiliserende, conditionerende en beschermde werking. Herstelt de fysiologische pH van het haar en handhaaft de intense en glanzende kleur op lange termijn.
Gebruik: De flacon goed schudden vóór gebruik zodat een homogene vloeistof verkregen wordt, vervolgens gelijkmatig over het (handdoek) droge haar verdelen, doorkammen om het product gelijkmatig te verdelen, niet uitspoelen en in model brengen zoals u gewend bent.
Tip: Voor fijn haar is deze color block spray ideaal! Je kunt de spray te allen tijde gebruiken zonder dat het haar verzwaard wordt. Tevens behoud je alle volume.

 
  Protein infuse treatment: Herstellend, hyperproteïsch serum voor beschadigd haar. Dit serum heeft een diep reparerende functie en stabiliseert opnieuw de structuur van het haar. Het herstructureert en versterkt het haar, verbetert de aanblik ervan en optimaliseert de resultaten van de daarop volgende technische behandelingen.
Gebruik: Breng het serum aan op gewassen en handdoek droog haar. Kam het door het haar om de serum goed te verdelen. Maak een handdoek nat met heet water en dek het haar af met de handdoek, laat het serum 5-10 minuten intrekken.
Tip: Bij ernstig beschadigd haar de inwerktijd verlengen.
Mineral infuse treatment: Mineraliserend, voedend serum voor van nature droog of beschadigd haar. Dit serum heeft een onmiddellijke mineraliserende en voedende werking, regenereert droog of beschadigd haar en maakt het haar volumineus, meegaand en glanzend.
Gebruik: Aanbrengen op gewassen en handdoek droog haar, het haar doorkammen om het serum goed te verdelen. Het serum hoeft niet in te werken, goed uitspoelen en daarna in model brengen.
Tip: Bij ernstig beschadigd haar het serum gebruiken als behandeling. Het serum op gewassen en handdoek droog haar aanbrengen, doorkammen en niet uitspoelen. Resultaat: de weerstand van het haar verhoogt en geeft het haar extra souplesse.
 
 

Revitality spray: Revitaliserende, voedende spray, niet uitspoelen, geschikt voor droog of beschadigd haar. Deze spray heeft een versterkende, conditionerende, tonifiërende en beschermde werking, maakt het haar gemakkelijkk kambaar, zijdeachtig, meegaand en geeft extra glans.
Gebruik: Schudden voor gebruik en gelijkmatig over het droge haar sprayen. Het haar doorkammen om de verdeling te bevorderen en zonder te spoelen verder gaan en het haar in model brengen.
Tip: Op droog en beschadigd haar gebruiken om het haar extra voeding te geven en statische ladingen tegen te gaan.

Smooth beauty milk: Verzachtende melk voor het haarvlies, voor alle soorten haar. Deze melk geeft een verzachtend effect op het haarvlies, elimineert kroesvorming, maakt het haar meegaand en voedt en beschermt het. Het haar krijgt een gezonde en vitale aanblik.
Gebruik: Aanbrengen op gewassen, vochtig haar, doorkammen om de verdeling van de melk te bevorderen, niet spoelen en het haar in model brengen. Er wordt geadviseerd een kleine hoeveelheid op droog haar te gebruiken alvorens de steiltang te gebruiken.
Tip: Wacht 2 minuten alvorens tot drogen zodat het haar de melk kan absoberen en de disciplinerende werking te verbeteren.
 

Instant touch fluid: Haarverzachtende vloeistof voor haarverlies, voor alle soorten haar geschikt. Deze vloeistof heeft een verzachtend, verzegelend en beschermend effect op het oppervlak van het haarverlies en schenkt het haar een gezonde en vitale aanblik. Het haar wordt makkelijk doorkambaar, zijdeachtig, meegaand en glanzend. Deze vloeistof is zeer geschikt bij gespleten haarpunten.
Gebruik: Aanbrengen op gewassen en handdoek droog haar. Enkele druppels is voldoende, het haar doorkammen om de verdeling te bevorderen. Niet uitspoelen en in model brengen.
Tip: Gebruik in combinatie met de smooth beauty milk, voordat de steiltang gebruikt wordt om het haar meer bescherming te bieden.

Silver power shampoo: Zilver shampoo voor ontkleurd of wit (blond) haar. Geformuleerd met een tonaliserend pigment dat de koude kleurtonen weer tot leven brengt. Deze shampoo zorgt er voor dat de gele kleurtonen geneutraliseerd worden en het terug komen daarvan wordt verhinderd. Reinigt het haar delicaat en maakt het geconditioneerd, meegaand en vitaal.
Gebruik: Over de vochtig gemaakte hoofdhuid verdelen. Masseren terwijl het product op het haar wordt aangebracht en enkele minuten laten inwerken om de hardnekkigste gele glans te tonaliseren. Zorgvuldig uitspoelen, zonnodig herhalen.
Tip: Bij zeer poreus en ontkleurd haar het product 3 minuten continu inmasseren, voor een gelijkmatige toonverstrekkende werking.
 
 

Curl lock shampoo: Revitaliserende shampoo voor krullend haar. Deze shampoo geeft een hydraterende, volume behoudende werking, het tonifieert het natuurlijk krullende of gepermanente haar. De shampoo zorgt voor een glans, souplesse en volume.
Gebruik: Over de vochtig gemaakte hoofdhuid verspreiden. Masseren terwijl het product op het haar wordt aangebracht, vervolgens zorgvuldig uitspoelen en zonodig herhalen.
Tip: Deze shampoo is zeer geschikt voor fijn haar, om steun en volume te verstrekken.